Buna ziua , am următoarea situație , din care vine si întrebarea mea :
debitorul împotriva căruia am sentinta definitiva irevocabila , a intrat in stare de insolventa.
Dar , PANA CAND si-a deschis aceasta procedura , eu prin executor judecatoresc am făcut câteva demersuri insa , fara nici un câștig : am blocat conturile debitorului , am notificat terti popriti , am INSCRIS in CF-ul proprietatilor debitorului somatia de plata , si AM PUS SECHESTRU JUDICIAR pe bunurile mobile ale debitorului .
Ulterior , acestor actiuni , debitorul deschide procedura de insolventa ; iar eu mă înscriu la masa credala .
INTREBARE : sunt creditor chirografar , sau pentru ca am acel sechestru pe bunuri si acea notare in CF sunt creditor garantat ? As dori un răspuns , daca se poate si argumentat ,deoarece am mai întrebat ( nu aici ) si am primit răspunsuri diferite care nu mai mult mă-au derutat.
Va multumesc , si va doresc o seara buna.
Indraznesc , si va rog , dati-mi un raspuns la intrebare. Oare , nu am explicat bine situatia in care ma aflu ? Vineri vreau sa depun actele la tribunal si as dori sa stiu cum sa fac. Multumesc frumos.
Recuperare creante
impact.d
Persoana juridica (SRL) am de recuperat creante de la o societate comerciala. Am actionat in instanta (somatie de plata) firma debitoare si in data de ... (vezi toată discuția)