avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu un cetatean din costa rica
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu un cetatean din costa rica

Buna seara am o intrebare la d-voastra,prietenul meu este din costa rica si vrem sa ne casatorim dar din cate am vazut eu prin internet in romania nu exista ambasada din costa rica.Cum ne putem casatori? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:23, 28 Iunie 2012
Ambasada Costa Rica pentru Romania se afla la Moscova.
Cancelaria: Moscova, Sos. Rubliovskoe
Telefon/fax: (007-495) 415.40.14, 415.40.42
E-mail: embaric2@rol.ru
Program de lucru: luni-vineri: 9.00-15.00

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean roman cu cetatean sua hamzaxxxl hamzaxxxl Salut. Am si eu nevoie de ajutor va rog. Eu sunt cetatean roman, iar sotia mea este cetatean american(SUA). Ne-am casatorit religios si dorim sa facem ... (vezi toată discuția)
acte casatorie cu cetatean sirian Egnar Egnar As dorii sa stiu ce acte ii trebuiesc cetateanului sirian pentru casatoria civila cu o romanca ,ei fiind deja casatoriti religios [religia musulmana ]avand ... (vezi toată discuția)
Acte si alte proceduri necesare pt casatorie in romania cu un cetatean egiptean laraiva laraiva Buna sa va fie inima! Doresc sa ma casatoresc in Romania cu un cetatean egiptean. 1.Stiu ce trebuie pt Primarie,dar nu sunt lamurita cu Apostila care ... (vezi toată discuția)