buna, am si eu o intrebare la aceasta oug nr.230/2008
ce se intampla cu alesii locali respectiv primar, viceprimar avand in vedere ca ei ocupa functii de demnitate publica si nu sunt angajati nici pe lg. 53/2003 sau pe functie publica 188/1999?
la recunoasterea dr. salariale nu beneficiaza de spor de vechime chiar daca se constituie perioada in vechime in munca , nu are contract de munca pe perioada determinata sau nedeterminata, nu au obtinut postul prin concurs.
as avea o rugaminte daca pot obtine un raspuns concludent:ce va face : renunta la pensie sau la mandat avand in vedere ca este ales local si ca orice om a lucrat si are dreptul la o pensie. se are in vedere ca nu a iesit la pensie din administratie si pe vremea ... nu aveam privati...
multumesc
am inteles. ma refeream la declaratia care a dat-o ca isi da demisia incepand cu data de 21 ian din cauza OUG nr. 230/2008.situatie hilara in care un primar probabil nu s-a consultat cu juristii .multumesc. este un forum unde chiar primesti un raspuns. felicitari si un an mai bun.
Vă rog să-mi spuneţi, care e data limită la care se poate exprima opţiunea de suspendare a pensiei, respectiv de încetare a raporturilor de muncă? Termenul de 15 zile prevăzut în OUG 230/2008 se calculează conform art. 101 alin. 1 C. proc. civ, pe zile libere?
Majorari salariale 12%
cata32
Majorarea salariala se aplica doar functionarilor publici sau si personalului contractual? Primarii si viceprimarii beneficiaza?Cum se calculeaza procentul de ... (vezi toată discuția)