avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua.Am divortat de curand,iar in hotarare se dispune ca fosta sotie sa revina la numele avut anterior casatoriei etc.,casa unde am locuit ne este proprietatea noastra,dar eu in continuoare locuiesc acolo,avand si C.I. pe adresa respectiva(casa este a parintilor mei).Au trecut cateva luni de la comunicarea divortului,iar fosta sotie foloseste in continuare numele ,adresa, din timpul csaniciei, pentru diverse(credite la banca corespondenta etc).As dori sa intreb cum se procedeaza ca fosta sotie sa nu mai poate folosi numele si adresa mea in continuare,sa-si scimbe C.I.,respectiv adresa?.Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:53, 27 Iunie 2012
faceti o plangere la Politaia de sector-evidenta populatiei la care atasati sentinta de divort definitiva si irevocabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare nume de familie dupa divort laurio laurio buna ziua! in urma divortului am fost de acord ca fosta sotie sa-si pastreze numele meu de familie; dupa o perioada m-am recasatorit, actuala avand acelasi ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Schimbare numelui dupa divort magyari maria magyari maria Buna ziua. Sunt divortata din anul 2005, iar in sentinta de divort (definitiva) s-a hotarat ca fostul sot sa revina la numele purtat inainte de casatorie (in ... (vezi toată discuția)