avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ccc

buna ziua sunt cadru militar si momentan sunt in concediu de crestere al cpoilului pe o perioada de 2 ani. un an a trecut si mi-as dori sa revin la serviciu ,intrebarea este pot pot sa ma intorc inainte de doi ani s-au trebuie sa astept sa se termine perioada?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:34, 27 Iunie 2012
1. Puteti sa va reluati activitatea oricand doriti dar trebuie sa faceti o cerere catre angajator.

2. Pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului se suspenda plata indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere temporara a concediului de crestere copil mom2010 mom2010 Am nascut in martie 2010, iar momentan sunt in concediu crestere copil. Inainte de a intra in concediu am obtinut venituri de la 2 firme. Intentionez sa ma ... (vezi toată discuția)
Ccc sau stimulent de insertie? hgabi hgabi Daca vreau sa ma intorc la serviciu , desi sunt in CCC, am inteles ca pot beneficia de un stimulent de insertie in munca inainte de implinirea varstei de 1 an, ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti care varianta ar fi cea mai buna in cazul meu in ceea ce priveste ccc catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca este posibil sa intru in concediu crestere copil pentru o perioada de 2 ani si apoi sa revin sa lucrez (sa zicem ... (vezi toată discuția)