avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... legea 350/2005
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

legea 350/2005

Buna ziua, exista vreun act normativ care sa fi aparut dupa plublicarea legii 350/2005 priind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice .... in legatura cu aceasta....norme metodologice....act care sa abrogearticole sau sa introduca noi articole in aceasat lege?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 18:55, 28 Iunie 2012
Singura modificare adusa pana in prezent este prin O.U.G. nr. 84/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 350/2005 privind regimul finantãrilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitãti nonprofit de interes general, publicatã în Monitorul Oficial nr. 471/26.06.2008
multumesc dana. am vazut si eu O.U.G. nr. 84/2008 .Daca ai lucrat pe aceasta lege.... art 25 apune ca propunerea de proiect are caracter ferm...mai jos la art. 26 vorbeste de modificarea ei in baza unei ordonante abrogate. ideea este daca o propunere de proiect mai poate sau nu fii modificata dupa ce s-a depus?
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2012
Ramona24, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prin ce lege sunt reglementate normele metodologice de aplicare pentru legea 350/2005 bodo4my bodo4my Prin ce act legislativ sunt reglementate normele metodologice de aplicare pentru Legea 350/2005, privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri ... (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila pt ong lealucut lealucut As dori o interpretare la art. 12, al.2, din Legea 350/2005, privin regimul finantarilor nerambursabile din fondurile publice. Nu stiu ce sa inteleg: ... (vezi toată discuția)
Finantare ong de catre o primarie grigorenicolae grigorenicolae Poate o primarie sa aloce fonduri din bugetul local unui ONG? In ce conditii? (vezi toată discuția)