avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate recrutare in probatiune....permanenta?!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

recrutare in probatiune....permanenta?!

Buna ziua,
azi am dat peste un anunt pe siteul www.just.ro unde scria despre recrutare permanenta in probatiune.Mi-am trimis CV-ul pe adresa indicata si am primit un raspuns automat ca am intrat in baza lor de date.
Acum intrebarea...s-a mai interesat cineva de acetse posturi in probatiune? Poate cineva sa imi spuna daca are rost sa sper ca ma va contacta vreodata in vederea sustinerii unui examen?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Melidna12 , utilizator 10:27, 18 Februarie 2013
Si eu am facut acelasi lucru zilele trecute.. tu ai primit vreoun semn de la just.ro pana la urma??
Scuze pentru raspunsul atat de inratziat. Nu, nici pana azi nu am primit nici un raspuns de la ei si am si abandonat ideea. Probabil se ajunge pe alte cai :)))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier de probatiune MANOIL MANOIL Cand se va tine urmatorul concurs si alte detalii despre aceasta profesie (vezi toată discuția)
Publicitatea locurilor de munca ContSters87904 ContSters87904 As dori sa stiu daca firmele private au obligativitatea publicitatii locurilor de munca sau doar statul, deoarece nu imi explic cum pe ejobs dau anunturi mii ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar- caut un cabinet de avocatura din bucuresti unde sa-mi desfasor stagiatura jenica P jenica P Buna! Am fost admisa in Baroul Bucuresti in 2009 , in sesiunea din septembrie si am tot incercat sa gasesc un cabinet sau o societate de avocatura unde sa pot ... (vezi toată discuția)