avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Compensare in bani a concediului de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Compensare in bani a concediului de odihna neefectuat

Primarul unei comune si-a incetat activitatea pe data de 25.06.2012.Pentru perioada ian-iunie 2012 nu si-a efectuat concediul de odihna .Incetandu-i-se activitatea i se poate compensa concediul de odihna neefectuat pentru perioada ian - iunie 2012 in bani ?

Alte discuții în legătură

Se plateste concediul de odihna in cazul prezentat mai jos? nicusan nicusan as vrea sa stiu daca se plateste concediu de odihna pt. anul 2010 unui salariat care s-a aflat in urmatoarea situatie: 1. in perioada oct.2010 - nov.2011 a ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna neefectuat miki.mihaela2006 miki.mihaela2006 buna ziua . ma numesc Mihaela si am o intrebare. in cazul unei salariate care a lucrat in 2009 din ianuarie pana la 31 mai 2009 si a efectuat din concediul de ... (vezi toată discuția)
Compensare in bani a concediului de odihna mariusbratfalean mariusbratfalean Am un angajat care doreste incetarea contractului de munca prin demisie, cu acordul partilor. Am fost de acord. Acum imi solicita plata concediului de odihna ... (vezi toată discuția)