avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie Culturala non-profit (Cazier fiscal)
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie Culturala non-profit (Cazier fiscal)

Buna, am vazut ca pentru infiintare este nevoie de cazierul fiscal al fiecaruia dintre membrii fondtori. In cazul in care unul dintre membrii fondatori are in cazierul fiscal trecuta inactivitatea fiscala al unui s.r.l., mai poate fi membru fondator?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:48, 28 Iunie 2012
Nu mai poate fi inclus pe lista fondatorilor pentru ong-ul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal pt.infiintare asociatie Keyla Keyla Buna ziua. Eu si inca 5 pers.dorim infiintarea unui ONG. Suntem in faza de obtinere a cazierelor fiscale.Azi a venit unul dintre cei 5 cu actul,iar in el ... (vezi toată discuția)
O persoana, mai multe ong-uri magdalenagrigore magdalenagrigore Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: O persoana detine un ONG care nu a avut activitate. Acum doreste sa-si deschida un alt ONG, dar pe cazier s-a ... (vezi toată discuția)
Inscriere membru in ong Liciu Liciu Buna ziua, In dosarului ce urmeaza a fi depus la judecatorie pentru infiintarea ONG-ului mi s-a cerut sa fie prezente cazierele fiscale si juridice ale ... (vezi toată discuția)