avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua am 42 de ani sunt casatorita de 23 de ani ..avem 3 copii un baiat de 22 de ani si doua fete de 13 si respectiv de 6 ani.Doresc sa divortez deoarece sotul este foarte violent fizic si moral . Vreau sa castig custodia fetelor dar si apartamentul in care locuim in chirie la primarie.Am inteles ca din cauza ca sotul este titular pe contractul de inchiriere iar eu si baiatu de 22 de ani suntem trecuti ca membri de familie, in urma divortului sotul va obtine apartamentul.Ma puteti sfatui ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 21:36, 27 Iunie 2012
in cazul locuintelor sociale sau cele anl, titularul contractului este cel care se va bucura de apartament.
cazul dvs este similar cu al meu, exact acelasi lucru, dar fara copii
ar trebui totusi sa va interesati la primarie ce se intampla daca veti obtine custodia minorilor.
Buna seara ,
dupa cum stiu contractul locativ va poate fi atributi ,in urma divortului dar cel mao bine si pnetur a rezolva problema apelati la un avocat specializat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Divorț, partaj vio_cris22 vio_cris22 Buna ziua! Locuiesc cu sotul intr un apartament ANL , eu fiind titularul de contract. Intentionez sa divortez dar nu stiu cum va fi cu locuinta , cine are ... (vezi toată discuția)
Divort international carmensitta carmensitta Am 3 copii cu un cetatean cu dubla cetatenie, libanez si roman, ne-am casatorit in Romania, apoi am plecat in Liban cu el.Acolo am nascut cei 3 copii, unul de ... (vezi toată discuția)