Este nevoie de hotararea asociatilor prin care se decide deschiderea unui punct de lucru, contract de inchiriere a spatiului unde va functiona punctul de lucru, declaratia model 2 pentru autorizarea activitatilor care se vor desfasura la punctul de lucru.
De la data depunerii documentelor, cu conditia sa fie bine intocmite, dureaza maxim 4 zile pana la aprobare.
Buna seara!
Legat de declararea punctului de lucru am si eu 2 intrebari: unii spun ca ar trebui si schita spatiului inchiriat depusa la dosar. Este neaparat?
Dupa ce iau actele firmei pot functiona in aceste 4 zile pana sunt aprobate actele sau trebuie sa astept decizia?
Nu exista cerinta ca la dosar sa fie depusa schita.
Nu puteti functiona decat in momentul in care Registrul Comertului s-a pronuntat asupra cererii dumnevoastra, respectiv a dispus inregistrarea mentiunii cu privire la deschiderea unui punct de lucru.
Punct de lucru
onimada
Buna ziua! Spuneti-mi si mie cum sa procedez pentru a trece un punct de lucru in actele unui SRL-D daca inchiriez apartamentul ce urmeaza sa fie punct de lucru ... (vezi toată discuția)