avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarare punct de lucru nou
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarare punct de lucru nou

Buna ziua!

De ce documente este nevoie pentru declararea unui nu punct de lucru la Registrul Comertului si cat dureaza pana e aproba totul? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:30, 31 Iulie 2012
Este nevoie de hotararea asociatilor prin care se decide deschiderea unui punct de lucru, contract de inchiriere a spatiului unde va functiona punctul de lucru, declaratia model 2 pentru autorizarea activitatilor care se vor desfasura la punctul de lucru.
De la data depunerii documentelor, cu conditia sa fie bine intocmite, dureaza maxim 4 zile pana la aprobare.
"Rasfoind" site-ul am descoperit rapunsul la intrebarea mea. Va multumesc tuturor!
Buna seara!
Legat de declararea punctului de lucru am si eu 2 intrebari: unii spun ca ar trebui si schita spatiului inchiriat depusa la dosar. Este neaparat?

Dupa ce iau actele firmei pot functiona in aceste 4 zile pana sunt aprobate actele sau trebuie sa astept decizia?
Nu exista cerinta ca la dosar sa fie depusa schita.
Nu puteti functiona decat in momentul in care Registrul Comertului s-a pronuntat asupra cererii dumnevoastra, respectiv a dispus inregistrarea mentiunii cu privire la deschiderea unui punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru onimada onimada Buna ziua! Spuneti-mi si mie cum sa procedez pentru a trece un punct de lucru in actele unui SRL-D daca inchiriez apartamentul ce urmeaza sa fie punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru vasilemihaela23 vasilemihaela23 Vreau sa deschid un punct de lucru la registrul comertului iar pentru spatiul respectiv am contract de inchiriere incepand cu data de 01.04.2010.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)