avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune si Uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune si Uz de fals

Buna seara. am si eu o problema destul de grava dupa parerea mea. Am luat un credit in 2006 de la Libra bank,cu ajutorul unui prieten care lucra la banca care mi-a facut o adeverinta falsa. Am fost chemat la procuror sa mi se spuna ca sunt acuzat de inselaciune si uz de fals. Nu am platit tot creditul si nu stiu ce sa fac in situatia asta. Daca il platesc scap oare de faptele penale. care sunt incadrarile pentru faptele mele. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: preda2012 , utilizator 19:55, 2 Iulie 2012
Infractiunile sunt cele pe care vi le-a comunicat si procurorul. In aceasta situatie daca probele de la dosar conduc spre vinovatia dumneavoastra, probabil ca procurorul va dispune trimiterea dumneavoasta in judecata. Chiar daca achitati prejudiciul acest lucru nu va inlatura raspunderea penala ci va reprezenta o circumstanta atenuanta in favoarea dumneavoastra.
Exiata posibilitatea sa primesc doar o amenda penala daca platesc tot creditul pana sunt dat in judecata. Care credeti ca ar fii pedeapsa maxima daca fac acest lucru ?
sunt si eu in aceeasi situatie sau mai nasoala pentru ca eu am luat doua credite in 2007 si nu leam achitat.joi ma duc la audieri la parchetul cluj.oare am vreo sansa sa scap cu suspendare?
aam vreo sansa de suspendare daca am copil mic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu acte false Rebbeca Rebbeca Buna seara! Problema mea suna in felul urmator:acum 2 ani am luat un credit cu o adeverinta de salariat falsa de cineva care se ocupa cu astefl de ... (vezi toată discuția)
Fals in acte la banci saria saria Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals si inselaciune. dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua. O persoana are 2 dosare, unul de fals si uz de fals iar al doilea pentru inselaciune. Prima infractiune este savarsita in decembrie 2007 dar ... (vezi toată discuția)