Buna seara. am si eu o problema destul de grava dupa parerea mea. Am luat un credit in 2006 de la Libra bank,cu ajutorul unui prieten care lucra la banca care mi-a facut o adeverinta falsa. Am fost chemat la procuror sa mi se spuna ca sunt acuzat de inselaciune si uz de fals. Nu am platit tot creditul si nu stiu ce sa fac in situatia asta. Daca il platesc scap oare de faptele penale. care sunt incadrarile pentru faptele mele. Va multumesc
Infractiunile sunt cele pe care vi le-a comunicat si procurorul. In aceasta situatie daca probele de la dosar conduc spre vinovatia dumneavoastra, probabil ca procurorul va dispune trimiterea dumneavoasta in judecata. Chiar daca achitati prejudiciul acest lucru nu va inlatura raspunderea penala ci va reprezenta o circumstanta atenuanta in favoarea dumneavoastra.
Exiata posibilitatea sa primesc doar o amenda penala daca platesc tot creditul pana sunt dat in judecata. Care credeti ca ar fii pedeapsa maxima daca fac acest lucru ?
sunt si eu in aceeasi situatie sau mai nasoala pentru ca eu am luat doua credite in 2007 si nu leam achitat.joi ma duc la audieri la parchetul cluj.oare am vreo sansa sa scap cu suspendare?
Fals in acte la banci
saria
Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)