avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturare gresit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturare gresit

la o societate de prestari servicii , la un client obisnuit nu s-a operat la timp cererea de reziliere si s-a facturat in continuare . Ce se face cu soldul ramas de incasat , se imputa angajatului ? care este solutia ?
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 23:21, 28 Iunie 2012
Daca cererea de reziliere este inregistrata cu o data si factura este emisa dupa aceasta data,anulati factura puneti la cotor toate ex. si explicati motivul.
Dar aveti grija la jurnalul de cumparari, la dec. 300.,trebuie regularizare luna viitoare,daca ati transmis.
succes!!
buna seara , indicata ar fi si o factura storno :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura emisa si neincasata - obligatii privind impozitul pe venit? gannofdreams gannofdreams Sunt avocat si am emis o factura pentru suma de 1.000 de lei unui client persoana fizica reprezentand contravaloare servicii juridice (consultanta). Factura a ... (vezi toată discuția)
Factura storno decembrie 2009 blu_angel blu_angel buna ziua! an 2009 inchis, depus bilant....tot...inclusiv luna aprilie 2010 toate declaratiile...depuse administratorul imi aduce o factura storno de la un ... (vezi toată discuția)
Cum trec un sold de la o firma la alta? ase123 ase123 Am un sold la firma A egal cu 300 ron si am un sold la firma B egal cu -80. Nota contabila este 411=411 Intrebarea mea este care firma este de debit si care ... (vezi toată discuția)