avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contact de leasing, fals,nul,etc..???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contact de leasing, fals,nul,etc..???

Salut !

In Septembrie 2007 hotarasc sa achizitionez o masina in leasing, merg la dealer ma hotarasc in aceiasi zi 25 Sep. la optiuni,etc. merg acasa sa aduc suma de 6xxx ron care sa-i las la dealer reprezentand avansul ii dau banii, imi da bonul de comanda cu data livrarii si suma reprezentand avansul (6xxx) ron. In maxim 1-2 ore leasingul a fost aprobat, mentionez ca leasingul a fost facut doar pe baza C.I. si permisului de conducere, semnez: TOATE PAGINILE DE LA CONTACT IN ALB in fata dealer-ului nu primesc niciun exemplar din contract, mi s-a spus ca o sa ma sune sa-mi dea un exemplar cand ceea ce am semnat eu in alb va fi semnat si de firma de leasing.

Acum atentie.
1. Graficul de rambursare este semnat si stampilat de catre firma de leasing cu data de 25-09-2007, dar ordinul de plata reprezentand avansul este din data de 26-09-2007.

2. Contactul de leasing pe care l-am semnat in alb spune la final " semnat in fata mea 25-09-2007 la Bucuresti "dar eu locuiesc la sute de km distanta.

3. Anexa 9 la contract semnata in aceiasi data si locatie.

4.Conditiile generale de leasing semnate in aceeiasi data dar la IASI ,tot la sute de km distanta.

Deci eu la 25-09-2007 am semnat in alb in fata dealear-ului , si am fost si in alte 2 locatii la sute de km.

??????????

Se poate semna un contact de leasing din punctul de vedere al finantatorului daca acesta nu are banii care reprezinta avansul in cont? REPET, caci la data semnarii si stampilarii graficului de rambursare de catre finantator acesta nu avea banii de avans in cont.

Este normal sa scrie intrun contract ' semnat in fata mea la data de...' si eu nu stiu cum arata respectivii si nici la dealer nu face referire.

Este normal sa-ti masluiasca ordinul de plata dealerul si in loc de 6xxx depune 6yyy.

Este normal ca tu sa intrebi firma de leasing ce avans a intrat pe ordin de plata si sa refuze sa-ti spuna.

Va rog mult daca puteti sa-mi spuneti daca masina achizitionata de mine este in baza unui contract legal?? si daca nu ce solutii am .

Va multumesc anticipat in eventualitatea unui raspuns.

Alte discuții în legătură

Contract de leasing fals,nul,etc...???? ContSters64341 ContSters64341 Salut ! In Septembrie 2007 hotarasc sa achizitionez o masina in leasing, merg la dealer ma hotarasc in aceiasi zi 25 Sep. la optiuni,etc. merg acasa sa ... (vezi toată discuția)
Leasing operational lhilda lhilda Un SRL poate incheia contract de leasing operational fara sa aiba obiectul principal de activitate acest lucru si un un capital minim de 200 mii euro? (vezi toată discuția)
Avalizare b.o. VALENTYN_CRISTIAN VALENTYN_CRISTIAN Buna ziua, am o executare silita din cauza unor B.O.,care au fost semnate de mine in favoarea firmei in alb,iar daca nu le semnam in alb nu mi se acorda ... (vezi toată discuția)