avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract agent marketing pensii private
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract agent marketing pensii private

O persoana fizica obtine venituri independente in baza unui contract de agent marketing pensii private.De la 1 iulie contributiile sociale ale acestor persoane trec in administrarea ANAF.La CAS cota este integrala,adica individuala 10,5% retinuta si virata de platitorul de venit si CAS angajator in procent de 20,8% .In cf cu art V OUG 125 cine si in ce cont plateste CAS angajator?
Cel mai recent răspuns: zukita , utilizator 17:23, 28 Iunie 2012
Aveti doar contractul de agent inregistrat la administratia financiara sau sunteti inregistrat ca pfa?
Numai contract de agent inregistrat cu 070 la administratia financiara.Problema e plata (in cont se plateste) .De ce nu se plateste in cont unic a BAS?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla impunere pfa nedelcu.cristina nedelcu.cristina sunt pfa care desfasoara o activitate independenta, realizez exclusiv venituri de natura profesionala lunar, deci datorez contributiile individuale de ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale -dupa iulie 2012 kerekesmargo kerekesmargo Dupa iulie 2012 -cum se calculeaza contributiile sociale pt ven.din drept de autor utilizand sistemul prin retinere la sursa , acest venit fiind singura sursa ... (vezi toată discuția)
Intrebare disperata: pfa - consultanta; pana azi trebuia sa depun declaratii? AndreeaFP AndreeaFP Buna seara, Vin si eu cu o intrebare destul de disperata avand in vedere situatiile in care suntem pusi in aceasta tara condusa de niste oameni ffff ... (vezi toată discuția)