avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Srl activitati diverse
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Srl activitati diverse

Buna ziua, vreau sa-mi deschid o firma care sa se ocupe cu : asigurari, rent a car, legalizari, traduceri, imobiliare, copii xerox, etc, eventual intermedieri diverse. Stiu o firma care se ocupa de toate astea si a-si vrea sa fac ceva asemanator doar ca nu stiu de unde sa incep. Aveti ceva sfaturi pt mine?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:10, 28 Iunie 2012
Daca stiti ceea ce vreti sa faceti este un pas important si este rezolvat.
Ulterior va puteti adresa ORC pentru partea birocratica (infiintare societate -recomandabil SRL microintreprindere cu avantajul platii unui procent de 3% din veniturile societatii cu titlu de impozit pe venit si cu obligatia de a avea cel putin 1 salariat).
In paralel trebuie sa rezolvati si problema spatiului in care veti functiona efectiv.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata prin microintreprindere Daniel.I Daniel.I Buna ziua, Recent am fost angajat in cadrul unei companii imobiliare.Aceasta plateste comisionul aferent unei tranzactii imobiliare prin ... (vezi toată discuția)
Consultanta in vederea reducerii costurilor intabulare intabulare Buna ziua, As dori daca se poate sa ma ajutati cu informatii cu privire la cadrul legal in care pot desfasura o activitate. Ca sa intelegeti mai bine ce vreau ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)