avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sesizare- reclamatie privind concedierea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sesizare- reclamatie privind concedierea

Va multumesc mult pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat, mi-au fost de mare folos.
Va rog sa imi spuneti daca in cazul unei sesizari pe care am trimis-o si la care am primit un raspuns nefavorabil cu mentiunea ,, in urma analizarii cazului,, am dreptul sa cer detalii privind analizarea cazului sau nu si daca pot sa cer o copie a raportului de cercetare, daca legislatia in vigoare imi da acest drept.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 28 Iunie 2012
Depinde unde ati facut sesizarea. Daca ati facut-o la ITM trebuia sa primiti un raspuns in scris cu cele constatate in urme verificarilor si cu masurile luate.
multumesc, sesizarea am facut-o la ministerul din care fac parte
Nu cred ca veti obtine astfel de informatii cu privire la modul de solutionre a petitiei dvs .. in cazul in care va nemultumeste raspunsul primit aveti posibilitatea de a va adresa justitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere catre angajator silviu35 silviu35 IN cit timp trebuie sa imi raspunda angajatorul la cerere solicit 3 zile lucrate la negru,am probe cu tel mobil,pe ce lege si articol imi intemeiez cererea. (vezi toată discuția)
Emag reclamatii Dana31 Dana31 Pe ce temei legal poti da Emag-ul in judecata ca ai platit niste produse si nu ti-au fost livrate,ba din contra ai facut reclamatii si nici nu ti s a raspuns ... (vezi toată discuția)
Sesizare consiliul superior al magistraturii Nina1 Nina1 Am depus sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii impotriva unui magistrat. Care este procedura? CSM analizeaza aspectele prezentate in sesizare? Va ... (vezi toată discuția)