avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cazier fiscal
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cazier fiscal

Buna ziua. Am cazier fiscal datorita unui SRL pe care l-am dizolvat cu intarziere. Problema ca am nevoie acum de infiintarea une I.I. Exista vreo posibilitate ? Dar daca as incerca un PF sau un nou SRL? Bugetarii au dreptul Sa-si faca I.I.? Dar pensionarii?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Infiintare i.i. puyubzn puyubzn Buna ziua. Am cazier fiscal datorita unui SRL pe care l-am dizolvat cu intarziere. Problema ca am nevoie acum de infiintarea une I.I. Exista vreo posibilitate ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate Mariana2008 Mariana2008 Buna ziua Am o societate aflata in dizolvare, care are datorii (dobanzi , penalitati) la directia financiara. Firma se afla in dizolvare din anul 2007. ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal aligadot aligadot Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)