Buna ziua. Am cazier fiscal datorita unui SRL pe care l-am dizolvat cu intarziere. Problema ca am nevoie acum de infiintarea une I.I. Exista vreo posibilitate ? Dar daca as incerca un PF sau un nou SRL? Bugetarii au dreptul sa-si faca I.I.? Dar pensionarii?
Va multumesc .
.
In ceea ce va priveste, orice forma ati incerca va loviti de acelasi lucru: cazierul fiscal. Legat de bugetari, depinde ce fel de bugetari, unii dintre ei sunt supusi unor legi speciale, ca atare nu-i putem baga pe toti in "aceeasi oala", iar legat de pensionari nu au nici o interdictie decat cu privire la pregatirea intr-un anumit domeniu pe care trebuie sa o dovedeasca cu acte atunci cand doresc sa-si infiinteze altceva decat ceea ce se supune Legii 31/1990.
Cazier fiscal
puyubzn
Buna ziua. Am cazier fiscal datorita unui SRL pe care l-am dizolvat cu intarziere. Problema ca am nevoie acum de infiintarea une I.I. Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Este posibil?
vasi49
o firma de catering cu regim juridic SRL se poate transforma in II.daca da ,care este procedura si care ar fi costurile? va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)