avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare I.I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare I.I.

Buna ziua. Am cazier fiscal datorita unui SRL pe care l-am dizolvat cu intarziere. Problema ca am nevoie acum de infiintarea une I.I. Exista vreo posibilitate ? Dar daca as incerca un PF sau un nou SRL? Bugetarii au dreptul sa-si faca I.I.? Dar pensionarii?
Va multumesc .
.

Cel mai recent răspuns: puyubzn , utilizator 10:10, 25 Iulie 2012
In ceea ce va priveste, orice forma ati incerca va loviti de acelasi lucru: cazierul fiscal. Legat de bugetari, depinde ce fel de bugetari, unii dintre ei sunt supusi unor legi speciale, ca atare nu-i putem baga pe toti in "aceeasi oala", iar legat de pensionari nu au nici o interdictie decat cu privire la pregatirea intr-un anumit domeniu pe care trebuie sa o dovedeasca cu acte atunci cand doresc sa-si infiinteze altceva decat ceea ce se supune Legii 31/1990.
Scuze pentru ca nu am fost prea explicit. E vorba de bugetar din sanatate. E ceva special? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal puyubzn puyubzn Buna ziua. Am cazier fiscal datorita unui SRL pe care l-am dizolvat cu intarziere. Problema ca am nevoie acum de infiintarea une I.I. Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Este posibil? vasi49 vasi49 o firma de catering cu regim juridic SRL se poate transforma in II.daca da ,care este procedura si care ar fi costurile? va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)