avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Agent de munca temporara. Delegare si detasare. Diurna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Agent de munca temporara. Delegare si detasare. Diurna

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri la urmatoarele intrabari

O societate din Romania este autorizata ca agent de munca temporara in conditiile prevazute de HG nr. 938 din 10 iunie 2004 privind conditiile de infiintare si functionare, precum si procedura de autorizare a agentului de munca temporara. Salariatii sunt angajati cu contract de munca temporara la societatea din Romania, incadrati cu salariu minim pe economie.
Care este cuantumul drepturilor de delegare si detasare pe care le poate acorda societatea din Romania salariatilor temporari care vor lucra pentru un utilizator strain din UE pe perioade de pana la 1 an de zile?
Daca societatea din Romania acorda pe langa salariu si diurna pe toata durata detasarii, cum se trateaza diurna din punct de vedere fiscal?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate andreeasendrea andreeasendrea Buna ziua, doresc sa infiintez o firma in Romania cu 15 salariati pe care sa-i pun la dispozitia unei firme din Italia pentru transport marfa. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Codul munci diurna sandu1972 sandu1972 Buna seara sunt angajat cu contract de munca in romania si trimis in detasare in UE de catre firma .Intrebarea mea e, se pot face plati salariale din diurna pe ... (vezi toată discuția)
Societate straina angajeaza romani si presteaza servicii pentru o societate din romania? este legal? madalinalina madalinalina Am si eu o intrebare. O societate straina, fara sediu sau sucursala in Romania, poate sa angajeze cetateni romani? Acestia vor presta lucrari de productie ... (vezi toată discuția)