avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imi vreau banii inapoi pe masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imi vreau banii inapoi pe masina

buna ziua, am achizitonat o masina second hand luni.....iar ulterior miercuri mi s-a stricat ambreajul....fara ca eu sa stiu despre aceasta problema....as dori si eu ce pot face legal.....pentru k problema nu cred k se poate rezolva amiabil......in legatura cu restituirea banilor si predarea inapoi a masinii.......rog urgent o solutie.....
Cel mai recent răspuns: catalin2832 , utilizator 18:33, 28 Iunie 2012
Nu se mai poate face nimic. In momentul in care ati achizitionat o masina SH v-ati asumat toate riscurile acestei tranzactii. Vanzatorul nu avea de unde sa stie ca ambreajul avea sa cada. Ca si ambreajul vor cadea si bucsele, amortizoarele, arcurile, etc. Ar insemna ca toti cei care au cumparat un auto SH, dupa o anumita perioada sa mearga la fostul propietar sa-i ceara banii inapoi.
Daca vanzatorul se gandea ulterior ca masina e buna si i-ati dat cam putini bani pe ea si ar fi venit sa va mai ceara ceva, i-ati fi dat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizițonare auto cu probleme stefan1903 stefan1903 Buna ziua! Dacă am achizițonat o mașina de la un parc auto care vinde mașini second hand nu ar trebui sa fiu informat despre unele probleme ale mașinii. ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalit si am nevoie de un sfat,va rog! cosminwon cosminwon Buna ziua!Am cumparat de la cineva de la mine din oras o piesa sh ptr masina mea si nu este buna.Mai exact am cumparat o caseta de directie,din cauza careia mi ... (vezi toată discuția)
În ce bază legală pot fi pedepsiți cei care măsluiesc kilometrajul mașinilor second hand? marius_oprita marius_oprita As vrea sa stiu si eu, daca stie cineva, care este aricolul adaugat in codul penal, care ne face raspunzatori pentru masluirea kilometrajului auto.multumesc (vezi toată discuția)