avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Achizițonare auto cu probleme
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Achizițonare auto cu probleme

Buna ziua! Dacă am achizițonat o mașina de la un parc auto care vinde mașini second hand nu ar trebui sa fiu informat despre unele probleme ale mașinii. Luat acum aproximativ 3 luni am descoperit ca are 2 piese importante stricate la sistemul de climatizare care costa in jur de 500€ și cred ca era corect sa fiu informat sau sa rezolve probleme. Ei mi au răspuns ca doar la cutie și motor oferă garantie și sa înțeleg ca e o mașina second și nu au ce face dar nu cred ca e normal. Așa cumpărăm de la târguri
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 19:00, 26 Iunie 2021
Daca ati achizitionat vehiculul fara verificare tehnica in unitate autorizata ,rezulta ca ati acceptat sa preluati pe considerentul vazut -placut cu riscurile de rigoare
Buna ziua,
Ce documente vi s-au emis la cumpărarea mașinii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi vreau banii inapoi pe masina Aveada Aveada buna ziua, am achizitonat o masina second hand luni.....iar ulterior miercuri mi s-a stricat ambreajul....fara ca eu sa stiu despre aceasta problema....as dori ... (vezi toată discuția)
Reparatie pentru piese cu garantie Maepetcu Maepetcu Salut am o problema cu masina personala. am schimbat distributia in toamna intrun service autorizat cu piese de origine. Mentionez ca piesele au garantie un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. acum aproximativ 2 luni am cumparat un golf 6 second ... strainlarisa1@gmail.com strainlarisa1@gmail.com buna ziua. Acum aproximativ 2 luni am cumparat un golf 6 second hand cutie automata. Inainte de a o cumpara am fost la reprezentanta vw pentru a face toate ... (vezi toată discuția)