avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua. Acum aproximativ 2 luni am cumparat un golf ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua. Acum aproximativ 2 luni am cumparat un golf 6 second ...

buna ziua. Acum aproximativ 2 luni am cumparat un golf 6 second hand cutie automata. Inainte de a o cumpara am fost la reprezentanta vw pentru a face toate testele necesare. In afara de consumabilele care trebuiau schimbate totul a fost in regula. Dupa o saptamana de la cumparare masina a inceput sa aiba probleme. Am fost la un service, supriza ambreajul stricat, cost reparatie 6000 lei. Am toate documentele de la reprezentanta unde este specificat ca masina este in stare perfect. Pot face ceva in privinta asta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:03, 16 Septembrie 2020
nu. ati avut ghinion, dar nu veti avea castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu service auto Ispas Lucian Ispas Lucian Buna ziua, Am o problema cu un autoturism vw JETTA 2017 / 7755 Km, achizitionat in urma cu 7 luni din reperezentanta VW Suceava. O sa va fac o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu autoturismul aflat în garantie, help. Ispas Lucian Ispas Lucian Buna seara, Va rog să mă ajutați cu câteva sfaturi. An urma cu un an și jumătate am cumpărat un autoturism nou vw Jetta și de atunci numai probleme. ... (vezi toată discuția)
Garantie la masinile second hand si la piesele din dezmembrari harygroup harygroup Buna ziua, Activam in domeniul vanzarilor auto si a dezmembrarilor auto, noi oferim clientilor nostii garantie pentru piesele cumparate si pentru masinile pe ... (vezi toată discuția)