avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa Vanzare Cumparare Teren Extravilan Arabil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa Vanzare Cumparare Teren Extravilan Arabil

As dori sa stiu care sunt toate taxele pentru

- cumparatorul unui teren extravilan arabil
- vanzatorul terenului extravilan arabil

Doresc sa cumpar un teren extravilan arabil si vreau sa stiu exact care sunt taxele ce trebuiesc platite de mine, ce trebuie sa plateasca vanzatorul. Pentru a nu ma trezi ca-mi pretinde apoi plata impozitului, tva sau ce o mai fi.
In prima faza facem un antecontract de vanzare-cumparare cu achitarea unui avans.

Contractul este realizat intre persoane fizice
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2012
paul_cosma, utilizator
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 18:47, 1 Iulie 2012
Raspunsul vi-l poate da notarul la care oricum trebuie sa va prezentati pentru incheierea actelor de vanzare - cumparare ale terenului.
Daca sunteti persoane fizice nu aveti nici o treaba cu T.V.A.
"Pentru a nu ma trezi ca-mi pretinde apoi plata impozitului, tva sau ce o mai fi."
In momentul in care incheiati acel antecontract de vanz-cumparare, vanzatorul v-a prezenta la notar certificatul fiscal care atesta achitarea tuturor obligatilor fiscale privind bunurile detinute. Pt linistea dvs. puteti merge cu vanzatorul la impozite si taxe pt a v-a interesa daca are taxele si impozitele achitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactiile între două srl-uri doruculea doruculea Bună ziua. Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns la întrebarea următoare. O societate comercială vinde altei societăți comerciale un teren ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc impozitul te terenul promis cuiva spre vanzare prin incheierea unui act de promisiune bilaterala de vanzare-cumparare ? bobbysolo bobbysolo La 22 oct 2013 am incheiat un act de promisiune bilaterala de vanzare-cumparare, a dreptului de proprietate asupra unui teren situat in extravilanul com ... (vezi toată discuția)
Taxe de vanzare-cumparare dory.na dory.na Stie cineva cat ar costa in total taxa notariala si cea catre stat la vanzarea unui teren extravilan arabil de 3000 RON ? Dar al unuia in aceeasi comuna de ... (vezi toată discuția)