avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie

Buna ziua,

As vrea va rog,daca se poate,sa ma ajutati cu niste informatii.
Sunt propietarul unui teren in Bucuresti langa calea ferata,iar cei de la urbanism mi-au spus ca terenul se afla in zona V5 (cred ca spatii verzi este incadrarea) si ca nu se poate construi nimica pe el.Parcela este ultima de pe strada,ceilalti propietari avand locuinte pe parcelele dansilor.
Tot de la urbanism mai mi-au spus ca exista posibilitatea de a scoate terenul din incadrarea respectiva la sfarsitul anului (ceva legat de Monitorul Oficial),daca se face un memoriu catre Primaria Capitalei,memoriu prin care sa se solicite acest lucru si sa se aduca la cunostinta ca pe strada respectiva sunt si alte locuinte.
Imi puteti spune va rog cum trebuie procedat mai exact si cui trebuie sa ma adresez?Memoriu trebuie sa-l intocmesc eu,sau este de preferat sa fie facut de catre un arhitect,ori avocat?Poate cineva va rog sa-mi ofere informatii suplimentare si sa-mi spuna daca chiar se poate face asa ceva?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristi19805 , utilizator 14:26, 3 Septembrie 2017
Si eu doresc sa construiesc o casa la 20m de calea ferata,ce posibilitati sunt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire puz pt un teren extravilan irinapostole irinapostole Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoare problema : Anul trecut am cumparat un teren extravilan(640 mp + 180mp cota drum) si intentioez sa ... (vezi toată discuția)
Pot construi casa sau nu , pe un astfel de teren ? nalexandru30 nalexandru30 Buna ziua! Sunt pe punctul de a achizitiona un teren , in Bucuresti.Am mai multe probleme care ma nelamuresc si anume: 1.Terenul nu are utilitati (apa, ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)