avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... compensatie desfacere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

compensatie desfacere contract de munca

Buna ziua,

As avea nevoie de un sfat. La concedierea cf art. 55 lit. b din codul muncii, de comun acord cu angajatorul s-a semnat o intelegere care prevede plata unei sume echivalente a n salarii brute.
In acest caz salariatul primeste valoarea bruta sau i se vor retine impozite? Mentionez ca se specifica clar salariu brut, nu net.

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2012
noade, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 28 Iunie 2012
Nu cred ca aveti cum sa primiti alt raspuns .. daca era specificat salariul net, atunci acesta il primeati .. intrucat salariul net = salariul brut din care se scad contributiile datorate bugetului de stat ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu Arvwen Arvwen Daca CCMN prevede minim un salariu compensatoriu si CCM-Ramura minim 2 salarii compensatorii , in cazul concedierii individuale ( art.65 -1 ) angajatul poate ... (vezi toată discuția)
Compensatii concediere individuala - salarii brute apetra apetra Pentru concediere individuala in contractul la nivel de ramura se precizeaza ca se acorda o compensatie echivalenta cu cel putin 3 salarii brute avute la data ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu ionela77 ionela77 buna ziua! am o rugaminte la dumneavoastra! o sa primesc un salariu compensatoriu acum la concediere si intrebarea mea este daca salariul acesta va fi brut sau ... (vezi toată discuția)