avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contoarele de apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contoarele de apa

Buna ziua,am verificat contoarele mele de apa in ian.2007.Stiti cumva care e perioada legala a verificarii??ca pe mine ma dispera administratorul si n-am chef sa arunc niste bani degeaba..Va multumesc o zii frumoasa
Cel mai recent răspuns: Dorina56 , utilizator 10:04, 7 Ianuarie 2009
Buna ziua,
La multi ani tuturor utilizatorilor!
Eu am verificat apometrele in 2008, iar pe buletinul de verificare mi-a scris termenul de 5 ani valabilitate pentru apometrele de apa rece si de 4 ani pentru apometrele de apa calda.
Cred ca ar trebui sa vedeti ce termen v-a scris pe buletinul de verificare, sa faceti o copie si s-o predati la asociatie.
Atunci nu veti mai avea discutii. Oricum termenul nu poate fi mai mic de 3 ani. Nu stiu exact din ce an s-a schimbat termenul, dar cu aproximatie de prin iunie 2007.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia si apometrele ContSters205948 ContSters205948 MI SA PUS UN ANUNT la scara blocului ca cei care are peste 5 ani apometre sa fie schimbate in caz ca le schimba sint trecuti la pausal ca sunt pierderii cel ... (vezi toată discuția)
Schimbare apometre de catre asociatia de proprietari Nina_C Nina_C Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema... Acum 9 ani, in blocul in care locuiesc s-au montat, prin grija Asociatiei de locatari, contoare apa rece ... (vezi toată discuția)
Termen schimbare contoare apa Elidor Elidor Buna ziua/seara, Am rugamintea sa-mi oferiti informatii referitoare la schimbarea contoarelor de apa-calda si rece- daca este obligatoriu, dupa cat timp de ... (vezi toată discuția)