avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contoarele de apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contoarele de apa

Buna ziua,am verificat contoarele mele de apa in ian.2007.Stiti cumva care e perioada legala a verificarii??ca pe mine ma dispera administratorul si n-am chef sa arunc niste bani degeaba..Va multumesc o zii frumoasa
Cel mai recent răspuns: Dorina56 , utilizator 10:04, 7 Ianuarie 2009
Buna ziua,
La multi ani tuturor utilizatorilor!
Eu am verificat apometrele in 2008, iar pe buletinul de verificare mi-a scris termenul de 5 ani valabilitate pentru apometrele de apa rece si de 4 ani pentru apometrele de apa calda.
Cred ca ar trebui sa vedeti ce termen v-a scris pe buletinul de verificare, sa faceti o copie si s-o predati la asociatie.
Atunci nu veti mai avea discutii. Oricum termenul nu poate fi mai mic de 3 ani. Nu stiu exact din ce an s-a schimbat termenul, dar cu aproximatie de prin iunie 2007.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia si apometrele ContSters205948 ContSters205948 MI SA PUS UN ANUNT la scara blocului ca cei care are peste 5 ani apometre sa fie schimbate in caz ca le schimba sint trecuti la pausal ca sunt pierderii cel ... (vezi toată discuția)
Schimbare apometre de catre asociatia de proprietari Nina_C Nina_C Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema... Acum 9 ani, in blocul in care locuiesc s-au montat, prin grija Asociatiei de locatari, contoare apa rece ... (vezi toată discuția)
Cum se poate rezolva? apometru de apă caldă montat pe conducta de apă rece amk1243 amk1243 Buna ziua. Pe teava de apa rece, vecinul si a montat un apometru de apa calda si transite indexul de apa rece ( inregistrat de apometrul de apa calda, care ... (vezi toată discuția)