avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1897 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aviz de insotire a marfii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aviz de insotire a marfii

Buna ziua.Am un PFA cu activitatea principala comert cu amanuntul al textilelor,imbracamintei si incaltamintei efectuat prin standuri,chioscuri si piete.
Cand merg in targuri trebuie sa completez avizul de insotire a marfii pentru produsele cu care merg.Ce trebuie sa completez pe avizul de insotire a marfii la rubrica FURNIZOR si ce trebuie sa completez la rubrica CUMPARATOR?Pot sa scot la imprimanta avizul de insotire a marfii?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 15:24, 29 Iunie 2012
da. ..puteti sa faceti asa
La furnizor treceti numele furnizorului de unde ati cumparat marfa(de pe factura)
si cumparatorul sunteti PFA..
Treceti cantitatea si pretul de unitar(de pe factura) fara TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen magazin sh elaorlea elaorlea Am o Intreprindere Individuala cu cod CAEN 4779 Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine si am un magazin second hand. As vrea sa merg ... (vezi toată discuția)
Infiintare af si comert cu produse second hand. DeeaRaina DeeaRaina Buna ziua, As dori sa ma lamuriti la urmatoarele: 1. Am nevoie de curs de calificare in domeniul comertului in cazul in care vreau sa imi fac AF pentru a ... (vezi toată discuția)
Clasificare caen elena_7110 elena_7110 As dori sa merg in targuri,piete,balciuri cu un gretar cu mici ,bauturi,produse de patiserie poate si tutun. As dori sa stiu ce cod caen se incadreaza la ... (vezi toată discuția)