avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare dovezi
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare dovezi

Buna seara,
. Este vorba de o dauna casco, facuta pe regres.asiguratorul a cerut asigurarea dovezilor in instanta, au trecut 3 luni d ela evniment, desi in contractul casco nu se specifica un termen de solutionare. Cererea lor a fost anulata pe motiv de netimbrare, ei urmand sa depuna o noua cerere, eu pot intenta un proces civil paralel in care sa imi pretind drepturile pe motiv ca ei intarzie si tergiverseaza? Nu trebuie sa suport eu consecintele prostiei lor, mai ales ca astfell pierd bani, macar daca ii actionez si eu in instanta castig dobanda legala si toti banii cuveniti.

Alte discuții în legătură

Probleme cu societatea de asigurare erimia_ioni erimia_ioni Buna ziua, As dori un sfat in legatura cu un accident in care eu sunt cel pagubit, cel vinovat si-a recunoscut vina, politia a fost la locul accidentului si ... (vezi toată discuția)
Recuperare dauna auto aladin882001 aladin882001 Buna ziua, Am avut un accident de circulari in 10.05.2009 cu un biciclist neatent, care a intors fara se se asigure, nu a patit nimic, parintii au refuzat ... (vezi toată discuția)
Refuz despagubire cristian_conea cristian_conea Situatia mea este: la inceputul lui dec.2010 am fost lovit din spate de un autoturism cu RCA la societatea G; am fost impreuna cu soferita vinovata la sediul ... (vezi toată discuția)