avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imputernicire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imputernicire

Buna ziua,am mostenit o casa impreuna cu unchiul meu si dorim sa o vindem...pot sa-l imputernicesc pe el sa se ocupe de acte, alergatura bla,bla...practic sa o vanda el sa nu mai fie eu nevoita sa ma plimb cu el deoarece se afla intr-un alt oras si timpul nu-mi permite?.si daca se poate trebuie sa mergem amandoi la notar nu? si cat timp e valabila imputernicirea respectiva? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: eva_celebrity , utilizator 14:27, 29 Iunie 2012
Desigur ca puteti mandata pe altcineva sa faca toata procedura .
La notar va prezentati numai dvs. avand urmatoarele acte: carte identitate a dvs. , act de proprietate a cotei indivize (Certificatul de mostenitor+cartea funciara-daca este deja intocmita) si o copie a cartii de identitate a unchiului.
Procura va fi valabila pana la indeplinirea mandatului special. (sau pana la revocare)
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2012
VoL, utilizator
multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura speciala vanzare apartament Mona_2014 Mona_2014 Buna ziua ! Trebuie sa fac o procura pentru vânzarea unui apartament. Ce clauza trebuie sa contina? Trebuie sa fiu atenta la vreun detaliu in redactarea ei ... (vezi toată discuția)
Vânzare casă cu imputernicire falsă puicagabriela puicagabriela Cum se poate rezolva o vânzare de casă cu o imputernicire falsă, nesemnata de unul din proprietari? O mătușă și un unchi , soț și soție, s-au ... (vezi toată discuția)
procura Veronica Popescu Veronica Popescu Pot ataca procura pe care o voi reda in continuare cuvant cu cuvant, motivul fiind ca prin aceasta procura nu i se permitea persoanei imputernicite sa vanda? ... (vezi toată discuția)