avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constrcutie gard fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constrcutie gard fara autorizatie

Daca o persoana fara niciun document legal ingradeste un teren al domeniului public(face gard abuziv ) unde poate fi reclamata?
Cel mai recent răspuns: alexa_81 , utilizator 12:01, 29 Iunie 2012
Se poate face o sesizare la Primarie. Conducerea fiind obligata sa va raspunda la sesizare in termenul legal de 30 zile
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2012
alexa_81, utilizator
Angajatii Primariei vor verifica daca respectivul teren apartine domeniului public. In cazul in care nu este asa nu se va implica. Eventual puteti intreba tot la Primarie daca persoana respectiva detine sau nu autorizatie de constructie.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2012
alexa_81, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare imprejmuire gard fara autorizatie lavinia.10 lavinia.10 Buna ziua ,am imprejmuit in spatele blocului cat tine apt meu cu gard metalic cu aprobarea asociatiei de locatari tinand cont ca toti vecini au facut acest ... (vezi toată discuția)
Gard bloc SF94 SF94 Buna ziua! As avea nevoie de o informație legată de construcția unui gard(mobil, care se poate demonta) in spatele blocului. Toate blocurile au gard făcut, ... (vezi toată discuția)
Extindere balcon ulma ulma Buna ziua, Un proprietar care locuieste la parter si-a extins balconul,la inchis fara nicio aprobare.Va rog sa-mi spuneti,care sunt demersurile care trebuie ... (vezi toată discuția)