avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sesizare imprejmuire gard fara autorizatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sesizare imprejmuire gard fara autorizatie

Buna ziua ,am imprejmuit in spatele blocului cat tine apt meu cu gard metalic cu aprobarea asociatiei de locatari tinand cont ca toti vecini au facut acest lucru de ani de zile.Ulterior am fost anuntata ca s.a facut o sesizare impotriva mea la urbanism cerandu.mi autorizatie de constructie a gardului ceea ce eu nu detin.Cum pot proceda pentru a intra in legalitate fara a fii nevoita sa mai dezmembrez gardul?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:52, 18 Iulie 2020
Sa cereti autorizatie de ctie. si aviz de urbanism de la primarie. Posibil sa rimiti o amenda contraventionala.
Terenul din jurul imobilelor de locuit in comun pot avea statut privay si hotaraste asociatia de proprietari utilizarea si eventual imprejmuirea acestuia,sau pot apartine domeniului public
Daca terenul apartine domeniului public ,primaria nu acorda autorizatii pentru imprejmuit partial pentru persoane fizice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație împrejmuire spațiu verde! Chabal Chabal Bună seara, Vă rog să-mi spuneți, dacă se poate, fără să faceți trimitere la vreo lege, dacă pentru a împrejmui spațiul verde din fața unui ... (vezi toată discuția)
Spatii si cai de acces GABRIEL 001 GABRIEL 001 Daca cineva detine la parterul unui bloc un spatiu , iar in fata spatiului la circa 4 metri detine un teren ,poate imprejmui cu gard de la coltul blocului ? ... (vezi toată discuția)
Gard bloc SF94 SF94 Buna ziua! As avea nevoie de o informație legată de construcția unui gard(mobil, care se poate demonta) in spatele blocului. Toate blocurile au gard făcut, ... (vezi toată discuția)