avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

sant divortata din anul 2007 iar in hotararea de divort se specifica ca fostul sot trebuie sa-mi plateasca pensia alimentara la cei doi copii in varsta de 14 si 9 ani.este plecat din tara si nu lucreaza cu carte de munca.nu are nici o proprietate pe numele lui si din 2007 de la divort el nu mi-a platit deloc pensia la copii si nici nu a mai venit sa-i vada.ce pot sa fac pentru ca el sa-mi plateasca banii care se cuvin copiilor.va multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere a minorului cand tatal este plecat in suedia ioana79 ioana79 Buna ziua ,pentru inceput vreau sa va spun ca sunt dezamagita de ceea ce pot unii avocati din cluj sa faca.In urma cu aproximativ o luna si jumatate am angajat ... (vezi toată discuția)
Pentru neplata pensiei alimentare maria-emilia maria-emilia ma numesc EMILIA,,sant din orsova,,,am o mare rugamite sant foarte disperata nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma mai duc si unde sa mai intreb,,,,am un copil ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- fostul sot in strainatate ayda9988 ayda9988 Buna ziua! Am o hotarare de divort definitiva si irevocabila prin care fostul sot trebuie sa imi dea lunar 33% din veniturile lui nete , pensie alimentara, ... (vezi toată discuția)