avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis de conducere

Buna ziua,

Pe data de 21.11.2008 mi-a fost suspendat dreptul de conducere pe o perioada de 30 de zile. Tot pe 21.11.2008 mi-a fost eliberata si dovada cu drept de circulatie 15 zile. Dupa calculele mele perioada de suspendare a incetat. Problema este ca nu mi-am ridicat inca permisul de la politie deoarece trebuie sa ma deplasez in alta localitate. in cazul in care voi fi oprit de vreun echipaj de politie si mi se vor cere actele ( pe care nu le am la mine ci sunt inca la ei) in afara de amenda pentru acte mai risc si altceva?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dorianlakatos , utilizator 14:13, 16 Iulie 2009
As putea solicita o alta dovada de la orice sectie de politie pana la ridicarea permisului?
Pe langa amenda mai riscati puncte. Asa ca mai bine este sa mergeti si sa va ridicati permisul suspendat.
Nu se elibereaza dovada in cazul dumneavoastra.
Multumesc pentru raspuns.
cosider, ca in situatia in care nu ai permisul, acesta inca fiind neridicat pe baza de semnatura de la politie, postura este de conucator fara acte legale, adica fara permis; ceea ce se cam "condamna".
imi cer scuze daca gresesc, dar saracu' KAFEO...
Si eu am aceeasi problema. Mi-a expirat perioada de suspendare de o saptamana dar ca sa ridic permisul trebuie sa merg 500Km.

Daca ma opreste vreun echipaj de la rutiera risc dosar penal sau doar amenda ca nu am permisul la mine?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, suspendarea permisului de conducere imi expira pe ... Vasileghe Vasileghe Buna ziua, Suspendarea permisului de conducere imi expira pe data de 17.12.2022. Pot sa conduc automobilul incepand cu data de 18 fara sa am permisul la ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Vlictorgelu Vlictorgelu Salut Am permisul suspendat pe 4 luni de zile. Au fost adaugate 30 zile la cele 3 luni deoarece nu am predat permisul dupa ce am pierdut procesul. Sunt ... (vezi toată discuția)
Conducere autovehicul inainte de ridicarea permisului suspendat maryus2y maryus2y Buna ziua. Am avut permisul suspendat pe o perioada de trei luni. Cele trei luni sau scurs. Permisul trebuie sa il ridic din bacau, insa acum sunt in ... (vezi toată discuția)