avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... raspuns la cerere adresata fiscului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

raspuns la cerere adresata fiscului

Am cerut la fisc,prin scrisoare recomandata confirmata de primire ,sa-mi trimita procesul -verbal de contraventie pentru care figurez cu amenda neplatita la ei.Nu am primit nici p.v.ul solicitat nici alt raspuns in 3 luni .Va rog sa-mi spuneti daca este o Lege sau alta reglementare in baza careia fiscul este obligat sa -mi raspunda la cererea mea,ca cetatean.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:54, 2 Iulie 2012
Organul fiscal nici nu poate sa va trimita asa ceva, la el se comunica creanta fiscala pe care dvs. o aveti, acesta urmand a initia demersurile legale pentru incasarea acesteia.
Conform prevederilor O.G. 2 din 2001 (art. 25, 26, 27, dupa caz) un exemplar al procesului - verbal de sanctiune contraventionala se inmaneaza contravenientului, iar un exemplar ramane la organul constatator. Deci, conform prevederilor legale, ati primit un exemplar al procesului verbal.
Nu am primit pv,este vorba de pv pt. lipsa rovinieta care se emite din oficiu. Iar fiscul nu trebuia sa-mi dea raspunsul pe care mi l- ati dat Dv. cu amabilitate ?
Organul fiscal nu trebuia sa va dea un asemenea raspuns. CNADNR trebuia sau cel putin teoretic, v-a trimit procesul verbal de sanctiune contraventionala, in general le trimite.
Puteti sa va adresati CNADNR pentru a va comunica o copie dupa dovada de inmanare / comunicare a procesului verbal de sanctiune contraventionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea catre organelor de specialitate a procesului-verbal pentru luare in debit dan_co dan_co Buna ziua. Punerea in executare a sanctiunii amenzii contraventionale se face de catre organul din care face parte agentul constatator, ori de cate ori nu ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala amenda rovinieta ContSters228213 ContSters228213 am primit din in data de 07.03.2012 partea cestrin un pv de sanctionare intocmit in data de 22.02.2012 a unei contraventii la og 15/2002,din data de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie - rovinieta peugeot peugeot Buna seara, va retin si eu cu situatia mea : in data de 31.10.2010 am fost \"prins de cititoarele de roviniete in Calugareni-Giurgiu. In data de 31.03.2011 imi ... (vezi toată discuția)