Am cerut la fisc,prin scrisoare recomandata confirmata de primire ,sa-mi trimita procesul -verbal de contraventie pentru care figurez cu amenda neplatita la ei.Nu am primit nici p.v.ul solicitat nici alt raspuns in 3 luni .Va rog sa-mi spuneti daca este o Lege sau alta reglementare in baza careia fiscul este obligat sa -mi raspunda la cererea mea,ca cetatean.Multumesc
Organul fiscal nici nu poate sa va trimita asa ceva, la el se comunica creanta fiscala pe care dvs. o aveti, acesta urmand a initia demersurile legale pentru incasarea acesteia.
Conform prevederilor O.G. 2 din 2001 (art. 25, 26, 27, dupa caz) un exemplar al procesului - verbal de sanctiune contraventionala se inmaneaza contravenientului, iar un exemplar ramane la organul constatator. Deci, conform prevederilor legale, ati primit un exemplar al procesului verbal.
Nu am primit pv,este vorba de pv pt. lipsa rovinieta care se emite din oficiu. Iar fiscul nu trebuia sa-mi dea raspunsul pe care mi l- ati dat Dv. cu amabilitate ?
Organul fiscal nu trebuia sa va dea un asemenea raspuns. CNADNR trebuia sau cel putin teoretic, v-a trimit procesul verbal de sanctiune contraventionala, in general le trimite.
Puteti sa va adresati CNADNR pentru a va comunica o copie dupa dovada de inmanare / comunicare a procesului verbal de sanctiune contraventionala.