avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Locuinta cadre didactice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Locuinta cadre didactice

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti daca Statutul cadrelor didactice mai este in vigoare si daca, in conformitate cu prevederile acestuia pot primi teren pentru construirea unei locuinte in comuna unde lucrez. Mentionez ca am facut mai multe cereri catre Primar la care nu am primit raspuns decat verbal la abordarea mea ocazionala in legatura cu aceste cereri. Raspunsul verbal este un refuz pentru ca nu are de unde sa-mi dea teren, cel pe care il are la dispozitie este numai pentru tinerii casatoriti care au varsta mai mica de 35 de ani. Locuiesc impreuna cu sotul meu in gospodaria parintilor mei situata intr-o comuna vecina cu cea unde lucrez iar relatia cu parintii mei nu este tocmai buna. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Loc de casa pentru tineri casatoriti ionut_alex ionut_alex Buna ziua stiu ca este o lege care prevede acordarea unui teren pentru construirea unei case tinerilor casatoriti , ce lege este ce prevede ea mai exat si la ... (vezi toată discuția)
Acordare teren primarie CostinelSocol CostinelSocol Buna ziua, Va rog sa ma ajuati !! Am 41 de ani sunt casatorit, am 2 copii, un venit total pe familie de 1000ron, si nu detin alte propietati inafara de ... (vezi toată discuția)
Legea 12/2007 cipcirip cipcirip Buna ziua; am o nelamurire in legatura cu legea 12/2007 privind acordarea unui sprijin financiar de max 10000 euro pt tinerii care construiesc locuinte. Mai ... (vezi toată discuția)