Ma numesc Adrian , am 37 de ani sunt casatorit am un copil in varsta de 8 ani,si nu pot sa cred ca tocmai mie mi se intampla asta.
am participat la un interviu dar angajatorul mi-a ascuns faptul ca pe perioada de vacante scolare nu ma plateste si ma obligat sa semnez CFP.
Nu am semnat acest act ,si de aici au inceput problemele.
Nu am facut medicina muncii,nu am semnat protectia muncii.
Am solicitat sa mi se plateasca 2 salarii in afara de cel in luna in curs adica pe luna iulie,si imi dau demisia cu acordul ambelor partii.Nu mi-a fost acceptat decat salariu in curs si un singur salariu platit de catre patron .Astazi am primit un email,referitor ca trebuie sa fac neaparat medicina muncii si sa semnez protectia muncii,luni adica cand trebuia sa semnez demisia si sa primesc banii.
Am vorbit direct cu patronul firmei si iam spus ca nu sunt de acord cu acest lucru si mia spus ca acest santaj de a cere banii o sa imi cauzeze probleme ca convorbire e inregistrata.Mentionez ca si eu am inregistrat convorbirea.
Va rog din suflet ajutati-ma ca nu am gresit cu nimic.Doamne Ajuta ! ce trebuie sa fac.
In mod normal pe perioada vacantei scolare, cand, probabil, firma nu are activitate, ar trebui sa va acorde somaj tehnic.In legatura cu pretentiile materiale la incetarea activitatii, acestea sunt prevazute in CIM, CCM pe unitate sau in Regulamentul intern.
Demisie
dragosxxx
Buna ziua ,miam gasit acum recent un loc de munca ca consultant la mobila ,mam dus la interviu si mia spus cami ofera pt inceput 1100 si pe timp de vara ... (vezi toată discuția)