avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Banca Religiilor
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Banca Religiilor

Stie cineva, in ce institutie s-a transformat Banca Religiilor? Am o impoteca inscrisa intr-un cf de la aceasta banca, creditul a fost achitat, dar decizia de radiere a ipotecii nu o mai gasesc? Ma poate sfatui cineva in acest caz cum se face radierea ipotecii, cui trebuie sa ma adresez? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Girant mihaigaby mihaigaby Acum aproximativ 12-13 ani am fost girant la 2 prietene a fostei neveste si la ea. Am titlu executoriu la o prietena de a ei pe CF. Datoria a fost achitata de ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu de grad iv GeorgianaG GeorgianaG Buna ziua, va solicit un punct de vedere, eventual o solutie la urmatoarea situatie: in 2003 am achizitionat prin credit ipotecar un apartament. In actul ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca - procedura n_roxxanne n_roxxanne Va rog sa-mi spuneti pasii de urmat pentru radierea ipotecii dupa ce am achitat integral un credit ipotecar la casa.Multumesc frumos. (vezi toată discuția)