avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Financiar- cum pot afla cat am de plata ?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Financiar- cum pot afla cat am de plata ?

cum pot afla ce taxe am de platit la ad finaciara locala ca persoana fizica
Cel mai recent răspuns: gicaradoigica , utilizator 10:43, 4 Iulie 2012
Mergeti la ei si intrebati la ghiseu.
pai sa vin din america sa intrb la ghiseu nu se poate altfel
Intrati pe site-ul institutiei, pe raza careia dvs. detineti bunuri, aveti posibilitatea sa comunicati pe email, eventual sa cereti lamuriri in scris privind ceea ce datorati, faceti dovada cu un act de identitate. In acest moment se rezolva foarte multe probleme ale contribuabililor, printr-un email. Daca este vorba de vreo comuna sau sat, intrati pe site-ul primariei. Despre ce localitate este vorba, poate v-a ajutan cu un link? Bafta.
oras tulcea
Vedeti daca va este de ajutor acest link, impozite si taxe.

[ link extern ]

Serviciul public finante locale-impozite si taxe Tulcea, am vazut ca nu au site personal, decat site-ul primariei Tulcea. Am vazut ca sunt pe langa o adresa de contact si cateva telefoane.

Am mai gasit un link, forumul primariei, poate aveti noroc.

[ link extern ] /

Imi pare rau ca nu am gasit mai mult. Bafta! :)
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2012
gmancila, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit neplătit !! ContSters454431 ContSters454431 Nu au plătit părinții mei de ceva timp impozitul ( au fost plecați și au crezut ca este plătit ) .. iar acum au primit o notificare. Ce este de făcut? O ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat pentru casa de la tara, desi locuiesc si platesc la oras gvincentiu gvincentiu Buna seara, In prezent locuiesc in Galati, unde platesc taxa de habitat. La tara, in judetul Tulcea am o casa unde ma duc doar una, doua saptamani pe an. Am ... (vezi toată discuția)
Documente vanzare auto crisfly crisfly Buna seara,puteti sa-mi spuneti daca vreau sa cumpar o masina care e inregistrata pe firma ce documente trbuie sa-mi elibereze firma ca sa o pot inscrie pe ... (vezi toată discuția)