avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Cum pot obține un extras de carte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Cum pot obține un extras de carte funciara la zi ...

Bună ziua! Cum pot obține un extras de carte funciara la zi pentru Direcția taxe si impozite locale, m ar interesa în special dacă se poate și online, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:42, 4 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Buna ziua

Intrati direct pe site-ul ANPCI: [ link extern ]

Sunt multe alte site-uri care ofera fix acelasi lucru, dar pentru de 3 ori pretul oficial.
Sau, va prezentați fizic la Biroul de Carte Funciara a localității/sectorului unde se afla imobilul și obțineți direct de acolo.
Costa 20 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine online un extras la zi din registrul asociatiilor? balasu balasu Cum pot obtine online un extras la zi din Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, referitor la o asociatie pe care o conduc? (vezi toată discuția)
Procedura necesara pt obtinere carte funciara cu certificat de mostenitor Isleman Isleman Am un apartament in Buzau pe care il tin gol si doresc sa il pun la vanzare dar trebuie sa ii fac cartea funciara. Apartamentul este mostenit de la mama mea ... (vezi toată discuția)
Plate taxe primarie Chasm Chasm Buna ziua, Am primit documentul informativ privind taxele locale. La fiecare tip de taxa; (40) IMPOZIT CLAIDIR (31) TEREN FOLOSINTA (43) IMPOZIT ... (vezi toată discuția)