Daca un Bo a fost avalizat gresit va fii prmit la banca pt incasarea banilor...Greseala este ca la avalizat sus in stanga in loc sa scrie la rubrica pentru........ firma dansului a scris firma noasta...va multumesc!!!
Dati-ne mai multe amanunte. Cine plateste si cine este beneficiarul initial? Dvs. sunteti initiatorul BO sau beneficiarul?
Presupun ca dvs. ati primit acest BO ca plata a unei facturi si l-ati dat mai departe. Cred ca daca anulati inscrisul actual si completati urmatoarea rubrica de avalizare de pe BO totul va fi bine.
eu sunt beneficiarul...iar cel care plateste a scris firma noastra sub numele dansului la avalizare..nu cum sete normal sa scrie firma dansului...nu am dat biletul nimanui..noi il incasam...va fii vre-o problema??? multumesc
Bilet la ordin
mostoles
am emis o factura catre firma x iar plata se face printr-un BO, am primit biletul la ordin emis in 19.09.2014 cu scadenta in 25.09.2014, ce trebuie sa fac? ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.