avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilet la ordin
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilet la ordin

am emis o factura catre firma x iar plata se face printr-un BO, am primit biletul la ordin emis in 19.09.2014 cu scadenta in 25.09.2014, ce trebuie sa fac? trebuie sa mai completez ceva pe el? in partea stanga sus unde scrie avalizat de....pentru ... nu este completat
Cel mai recent răspuns: mostoles , utilizator 09:55, 2 Octombrie 2014
Prin acceptarea BO neavalizat (de regula de catre o banca) v-ati asumat si riscul de neplata.
Veti introduce la scadenta BO in banca incercand sa incasati suma. Daca platitorul nu are disponibilitati bancare, incepe un calvar...
Succes!
s-a rezolvat, va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin retras de la plata Zwigel Zwigel Am primit de la un partener de afaceri un BO avalizat in nume propriu - in calitate de administrator. L-am depus in banca spre incasare . Cum era firesc l-am ... (vezi toată discuția)
Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat gresit ContSters118604 ContSters118604 Daca un Bo a fost avalizat gresit va fii prmit la banca pt incasarea banilor...Greseala este ca la avalizat sus in stanga in loc sa scrie la rubrica ... (vezi toată discuția)