avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil pana la un an 2012
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil pana la un an 2012

pentru copiii nascuti dupa 1 martie 2012, cand trebuie sa se intoarca mama la serviciu pentru a beneficia de stimulentul de insertie in valoare de 500 lei luna.Am inteles ca inainte de implinirea varstei copilului de 1 an dar in situatia in care celalalt parinte nu isi ia o luna de concediu de crestere copil si astfel concediul mami se reduce cu o luna , repet intrebare cand ar trebui sa se intoarca la munca pentru stimulent?
Cel mai recent răspuns: marci2012 , utilizator 20:31, 2 Iulie 2012
Mama trebuie să se intoarcă la serviciu înaintea datei de 01 februarie 2013
Multumesc pt. raspuns.De exemplu pentru un copil nascut in 07.11.2012 trebuie sa te intorci la serviciu inainte de 07.10.2012.Am inteles ca daca celalat parinte nu isi ia o luna de concediu ai fi penalizat si nu beneficiezi de stimulent de la data intoarcerii la serviciu.Stiti ceva despre asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Luck27 Luck27 Fetita mea face 2 ani pe 01.09.2018. În postnatal a întrat mama iar eu tatăl am optat sa întru în ultima luna, a-24-a. Dacă mama, nu se mai întoarce ... (vezi toată discuția)
Cand sa ma intorc la munca? Argota Argota Buna ziua! Sunt in crestere copil si nu stiu cand sa ma intorc la munca. Am doi copii. Unul nascut pe 1.04.2014 si celalat pe 21.10.2015. Sotul vrea sa ia ... (vezi toată discuția)