avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act donatie

Parintii mei mi-au facut acte pentru casa in care locuiesc de,, donatie cu scutire de raport la masa succesorala" aceste acte fiind semnate de surorile tatalui meu deoarece casa era construita pe un teren care aparea pe titlul de proprietate comun cu acestea.Mentionez ca locuinta este construita in totalitate de parintii mei in 1968 dar ei nu puteau justifica legal cu acte acest lucru.As dori sa stiu daca acest act de ,,donatie cu scutire de raport la masa succesorala" poate fii acum atacat de fratele meu sau de rudele tatalui meu.

Alte discuții în legătură

Contract vinzare-cumparare problema ??? nelu_nedi nelu_nedi buna ziua.. sunt posesorul unui act de vinzare -cumparare incheiat intre mine si fratele meu, actul nu are nici o clauza si este scutit de or ce sarcina si ... (vezi toată discuția)
Mostenire-succesiune Mihaill Mihaill Tata a decedat in anul 2000.Mama traieste ,si suntem 4 frati.NU am dezbatut succesiunea dupa decesul tatalui meu.Titlul de proprietate pt. terenul pe care ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare atakiki atakiki Buna ziua, Povestea e asa: tatal meu a primit in tinerete, de la parinti, o casa la tara cu terenul aferent, prin act de vanzare-cumparare. Pentru ca tata ... (vezi toată discuția)