avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de inchiriere

Buna ziua,

Recent am infiintat o firma si am inchiriat un spatiu de lucru.
Intrebarea mea este saca se poate trece in contractul de inchiriere si cheltuieli cu utilitatile? ex: chirie suma de N ron + utilitati suma de Y ron ?
Alta intrebare este cum se procedeaza pentru a scadea aceste cheltuieli din contabilitate? propietarul trebuie sa-mi emita chitanta? Se trece suma in ron sau euro (in contract se specifica euro) ?

Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: dragosb34 , utilizator 21:12, 1 Iulie 2012
Ambele se pot insera in contract. Iata un model de contract [ link extern ]
Multumesc pentru raspuns, astept daca doreste cineva sa-mi raspunda si la restul intrebarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere imobil de la persoana fizica colonelu colonelu Va salut ! Am o firma si am gasit la cineva spatiu pentru sediu . Problema e ca e vorba de o persoana fizica . Pot sa fac contract intre societatea mea si ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu firma catre persoana fizica smara_radu smara_radu Buna ziua, Am mai multe intrebari, daca ma puteti ajuta: Detin o cladire formata din parter, etaj, mansarda - cladirea apartine societatii mele. ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere daniel1985 daniel1985 Buna ziua. E prima data cand intru pe acest forum si chiar aveam nevoie de nioste raspunsuri de la niste oameni cu experienta.Problema ar fi urmatoarea: ... (vezi toată discuția)