avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiunea

Daca sint singurul mostenitor mai trebuie facuta succesiunea ? Daca da unde trebuie sa merg eu sint din Bucuresti si mostenirea la Baia -Mare
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:33, 1 Iulie 2012
Trebuie sa o faceti pentru ca bunurile sa treaca in patrimoniul dumneavoastra. Succesiunea se deschide in localitatea ultimului domiciliu al defunctului, deci inteleg ca la Baia Mare.
Va trebui sa solicitati de la Primaria Baia Mare anexa 24, sa pregatiti actele de proprietate, extrase CF, certificatul de deces au autorului, actele d-voastra de stare civila si cu toate acestea sa va prezentati la un notar din acea localitate pentru eliberarea certificatului de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte succesiune manuela39 manuela39 Ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii la notar ( pentru teren ) ? Multumesc mult ! (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune laur2013 laur2013 buna seara, in ce conditii pot deschide succesiune daca suntunicul fiu, insa mama meatraieste? (vezi toată discuția)
De la ce primaria se elibereaza anexa 24? NewAgeOfDarkness NewAgeOfDarkness De la ce primaria se elibereaza Anexa 24? De la primaria localitatii A unde isi are ultimul domiciliu bunica mea decedata am primit raspuns ca nu detine ... (vezi toată discuția)