avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de intretinere

tatal meu a facut un contract de intretinere unei doamne care a avt grija de el pe dara de 19 06 a fost semnat si pe 21 sa spanzurat se ote ataca contractul?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:13, 2 Iulie 2012
In functie de eventualele afectiuni prealabile ale tatalui, contractul poate fi atacat eventual pt lipsa unui consimtamant dat in deplinatatea facultatilor mintale.
E foarte greu de facut o recomandare asa la modul general, fara a cunoaste exact continutul actului si situatia de fapt.
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai dechideti un nou topic pe aceeasi tema - total 4 topicuri pe aceeasi tema -practica interzisa de Regulamentul de postare conform pct.3.3.
Pentru a continua discutia, aveti posibilitatea sa folositi optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
petre61 a scris:

Tata a facut un contract de intretinere la o femeie dupa decesul lui sa- i ramana apartamentul ei. Se poate ataca,ce sanse sunt de castig?

anca bogdan a scris:

Buna ziua,
de atacat se poate ataca in instanta contractul, sansele de castig depind de mai multi factori. Cel mai bine ar fi sa consultati un avocat, care sa se uite peste actele dumneavoastra. Consider ca e cea mai buna cale in a primi un raspuns competent, in cunostinta de cauza.

legally_aid a scris:

Puteţi încerca, şansele de reuţişă depind de mai multe aspecte. De pildă, aţi putea încerca să dovediţi că tatăl nu avea discernământ la data semnării contractului. Apoi, timpul foarte scurt care s-a scurs între data semnării contractului şi decesul tatălui.

petre61 a scris:

Daca este trecut apartamentul pe contractul de intretinere fara lucrurile din el, dupa deces persoana care a avut grija de el beneficiaza si de o centrala pe gaz?



Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa bunici nutisoare nutisoare Bunicii mei au avut 4 copii.La moartea bunicii unul dintre copii a renuntat la mostenire.Intre timp au decedat tori copii si apoi bunicul.Cine are drept d4e ... (vezi toată discuția)
Cum se poate ataca o decizie definitiva tibi_ciacaru tibi_ciacaru Cum se poate ataca o decizie definitiva data de un Curtea de apel militara? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva in timpul campaniei electorale Igor1987 Igor1987 Buna ziua, Vreau sa discutam un subiect foarte interesant, eu personal nu am mai intalnit. Un candidat pt f-tia de primar, i s-a dat o amenda penala de 2 ... (vezi toată discuția)