avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte necesare pt ajutorul de somaj angajator-angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte necesare pt ajutorul de somaj angajator-angajat

Buna ziua, sunt o societate care vrea sa-si disponibilizeze cei 3 angajati deoarece nu mai pot platii salariile si contributiile salariale.V-as ruga sa ma ajutati cu toti pasii pe care tra sa-i urmez pt. ca salariatii sa poata beneficia de ajutorul de somaj.Cum se intocmeste decizia de desfacere a contractului de munca si ce acte trebuie sa prezint ca si unitate la agentia de somaj?

Alte discuții în legătură

Somaj urtimudo urtimudo Buna ziua, Daca sint somer si ma angajez iar dupa 2 luni sint disponibilizat , primesc in continuare ajutor de somaj ? (vezi toată discuția)
Concediere colectiva saftmiki saftmiki un ajutor va rog mult.La societatea la care ma ocup de personal, sunt persoane angajate cu contract pe perioada determinata si perioada ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma cu parerile dvs sau sfatul dvs multumesc miru28 miru28 buna ziua va rog daca se poate sa va supun atentiei cazul meu am lucrat la petrom si a trebuit sa imi iau ordonanta pt ca m-au disponibilizat si mi s-au ... (vezi toată discuția)