avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public si pfa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public si pfa

Bună ziua. M-ar interesa foarte tare dacă un funcţionar public, care lucrează într-o instituţie de stat poate obţine în paralel statutul de persoană fizică autorizată, iar dacă da, dacă este obligatoriu ca domeniul de activitate ca PFA să aibă legătură cu activitatea desfăşurată ca funcţionar public.
Mulţumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

Functionar public incompatibil sau in conflict de interese? vaiscovici vaiscovici Sunt functionar public dar in prezent am raportul de serviciu suspendat pentru motive de interes personal. Dupa ce m-am suspendat, mi-am facut un PFA in ... (vezi toată discuția)
Angajare part time functionar public la un agent economic dorina raluca dorina raluca Buna ziua, sunt functionar public - lucrez intr-o agentie de mediu, salariul fiind foarte mic, as dori sa-mi mai iau un job part time de exemplu de femeie de ... (vezi toată discuția)
Pfa si cadru militar - incompatibilitate? Pop Ana Maria Pop Ana Maria Am si eu o intrebare: sunt cadru militar si mi-am deschis un pfa in domeniul calculatoarelor deoarece am un atestat in acest domeniu si presstez servicii dar ... (vezi toată discuția)