avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... art. 25 OUG 111/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

art. 25 OUG 111/2010

Bunaziua.

In momentul de fata sunt in CCC. Doresc sa reiau activitatea inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului si sa solicit stimulent de insertie conform OUG 111/2010.
Inainte de intrarea in CCC am avut pe langa norma de baza o norma suplimentara cu contract de munca pe perioada determinata (la acelasi angajator). Aceasta perioada a expirat in timpul in care eu eram in CCC.
Intrebarea mea este urmatoarea: in momenul reluarii activitatii voi relua si activitatea din norma suplimentara conform art. 25, alin. 2, din OUG 111/2010?
Mentionez ca in perioada in care eu am fost in CCC a fost angajata o alta persoana pentru norma suplimentara pe care am avut-o eu.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:17, 2 Iulie 2012
Norma suplimentara in baza a ce o exercitati ? Ati avut c.i.m. pe durata determinata sau nedeterminata?
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
C.I.M. pe durata determinata.
In acest sens, potrivit art.10 alin.7 din Legea nr.202/2002, la incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.

In speta, va trebui sa reveniti si la norma suplimentara...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inceperea activitati dupa incheierea concediului crestere copil DRMario DRMario Dupa incheierea concediului c.c.firma la care lucrez trebuie sa-mi asigure aceasi functie si acelasi post pe care l-am avut inainte de suspendarea Contractului ... (vezi toată discuția)
Schimbare post dupa concediu crestere copil diana_ana_mihaela diana_ana_mihaela daca revin la locul de munca inainte ca, copilul sa implineasca 1 an e normal sa mi se schimbe functia din agent comercial comanda cu zona in agent ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediou de materniatte Evelin11 Evelin11 Va rog sa imi spuneti baza legala de revenire din concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani (data nasterii copilului 15 aprilie 2010). (vezi toată discuția)